Ribe: Sedmični horoskop za period od 10.06.2019. do 16.06.2019.

0

Posao. Nadređeni ili neko ko sebe smatra autoritetom može vam u ovoj sedmici skrenuti pažnju na neke vaše nepravilnosti ili propuste iz prethodnog perioda. Ništa to ne bi bilo problematično, jer greške u poslu uvijek postoje, da vi niste stopostotno sigurni da niste uradili ništa van propisa i pravila poslovanja.

Moraćete da istjerate pravdu i dokažete da ste u pravu, koliko god to dugo trajalo i koliko god se natezali sa onima koji su oko vas. Generalno gledano – sedmica koja donosi mnogo obaveza i užurbanost.

Ljubav. Od voljene osobe ili bračnog partnera dobijate mnogo, ali to mnogo sada vama nije dovoljno. I da vam daje tri puta više i ljubavi i pažnje i obzira i nježnosti i razgovora, vi biste se opet osjećali uskraćeno, kao da vam još samo zrnce fali da biste bili kompletno mirni i sigurni.

Prekinite da tražite hljeba preko pogače i konačno počnite da uživate u onome što imate. Jer, u suprotnom, partnerova pojačana emotivnost može se pretvoriti u razdražljivost i nervozu.

Slobodni, udvarači su sve aktivniji i aktivniji. Što se oni više trude da vas osvoje, vi ih sve podozrivije gledate. S druge strane, možete biti privučeni nekim ko kao da ne obraća pažnju na vas ili vas tek povremeno “čačne” nekom porukicom…

Zdravlje. Reumatski bolovi, osjetljivost disajnih puteva.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info