Rak: Sedmični horoskop za period od 10.06.2019. do 16.06.2019.

0

Posao. Direktna opozicija Marsa i Saturna donosi zatrpanost poslom, nervozu u kontaktu sa osobama koje su vam teške i previše zahtjevne, ali s druge strane, donosi vam ogromnu snagu i energiju da se izborite za svoje ciljeve.

Da, na vas će se sručiti veliki zahtjevi od strane saradnika i nadređenih, ali ovo nemojte doživljavati kao kaznu, jer izlaskom iz njih kao pobjednik otvarate vrata svom napredovanju u poslu!

Ljubav. I oni koji su rođeni u znaku Raka, ali i oni kojima je ovo podznak – direktna opozicija Marsa i Saturna dešava se tokom ove sedmice u vašem polju ličnosti i polju ozbiljnih emotivnih partnerstava.

Uz prisustvo Merkura, koji će još dodatno začinjavati situacije i “talasati” vaše emocije, zaista je neophodno da sa voljenom osobom pronađete pravi način da riješite bilo kakve nesporazume, pitanja koja vas opterećuju i isto tako da ublažite i primirite potencijalne rasprave i svađe.

Ovo su dosta komplikovani aspekti koje treba shvatiti ozbiljno – ne inatite se, ne dolijevajte ulje na vatru, primirite se. Mogući su burni prekidi odnosa, konfliktne situacije, mentalni, čak i fizički napadi.

Zdravlje. Jaka nervoza, problemi sa spavanjem, teškoće sa varenjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info