Ovan: Sedmični horoskop za period od 10.06.2019. do 16.06.2019.

0

Posao. Pritisak na vas je evidentan i samo vi znate kako se trenutno nosite s njim. S druge strane, okruženi ste “mlakim” ljudima koji u suštini ne znaju šta hoće pa samo prebacuju teret odgovornosti na vas i od vas očekuju da riješite njihove probleme.

Vi se trenutno ne osjećate sposobnima za to, pogotovo što imate svojih muka i obaveza preko glave. Povoljne informacije sredinom sedmice ulivaju vam nadu da ćete ubrzo napraviti neku značajniju promjenu i riješiti se velikog dijela opterećenja.

Ljubav. Vi vučete na svoju stranu, partner na svoju. Teško je da u ovoj sedmici može biti dogovora i kompromisa po pitanjima koja ste iznijeli na dnevni red.

Nemojte dodatno talasati odnos koji je već u posljednje vrijeme nemiran – ili ostavite ono što vas muči “za neki drugi put” ili makar nemojte dozvoliti da se nervoza uvuče između vas dvoje. Klonite se odluka koje su proizvod burnih emocija i nemira.

Slobodni pripadnici ovog znaka odjednom će se naći pod “rafalnom paljbom” – sa svih strana vam dolaze ponude, prijedlozi za izlazak, okruženi ste osobama koje bi da ostvare ili prošire komunikaciju sa vama.

Zdravlje. Osjetljiv želudac. Damama problemi sa hormonima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info