Lav: Sedmični horoskop za period od 10.06.2019. do 16.06.2019.

0

Posao. Svi poslovi i obaveze dolaze odjednom. Naravno, vi ste u potpunosti nepripremljeni za ovako nešto i organizacija vam je, blago rečeno, katastrofalna. Trudićete se da se rastegnete na pet strana odjednom…

S druge strane, odjednom postajete izuzetno traženi – naročito će biti aktivan segment inostranstva i stranaca iz kojeg vam, jedna za drugom, dolaze nove ponude za posao.

Ljubav. S jedne strane, jako vas nerviraju neki partnerovi postupci ili riječi, ne možete da prestanete da razmišljate o tome i da se opterećujete. Uporni ste u tome da pronađete grešku osobi koju volite dok, s druge strane, vi griješite takođe, ali uvijek pronađete opravdanje za sebe. Ili ste pak u varijanti: “Kad može on, mogu i ja!”

Zauzeti Lavovi u ovoj sedmici mogu i malo “šarnuti” sa strane – bilo flert, bilo susret sa nekim zanimljivim makar nakratko će vam donijeti osjećaj zadovoljstva i pojačati samopouzdanje.

Slobodni Lavovi, očekivanja od neke priče, koja se pokrenula, su ogromna. Vi očekujete neku svemirsku ljubavnu priču sa srećnim završetkom, ali je malo vjerovatno da će se to i ostvariti…

Zdravlje. Rješavajte hroničnu problematiku – dobar momenat za odlazak kod doktora.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info