Jarac: Sedmični horoskop za period od 10.06.2019. do 16.06.2019.

0

Posao. Zašto jednostavno kad može komplikovano? Ovo će postati vaš novi moto u ovoj sedmici. Ništa neće ići lagano i bez opterećenja, normalno – ne, sve će funkcionisati uz natezanje, uz ponavljanje, uz zastoje, uz odlaganja.

U suštini, situacije na dnevnoj bazi će vam testirati i strpljenje i volju i odlučnost. Naravno, jasno vam je da je ovo samo prolazni period i da ćete uspjeti da se izborite sa poslovnim iskušenjima koja vas sada vrebaju sa svih strana.

Ljubav. I pored sveg vašeg strpljenja i truda i spremnosti da pronađete kompromisno rješenje, partnerovi zahtjevi i postupci mogu biti preveliki za vas u ovoj sedmici.

Druga strana vas non stop nešto podbada. To mogu biti i fini zahtjevi, ali i oni drugi – prebacivanja i zakeranja i pretjerani izljevi emocija sa kojima vi ne znate šta ćete. Iako će vaše voljeno biće biti izuzetno zahtjevno, pokušajte da nekako pronađete snage u sebi da mirno izgurate ovu sedmicu.

Slobodni, navalili su na vas udvarači, ali mora se priznati da je izbor dosta slab. Sve neke čudne osobe sa kojima vi zaista ne znate šta biste.

Zdravlje. Mogućnosti za povrede. Takođe – sklonost ka prehladama, alergijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info