Djevica: Sedmični horoskop za period od 10.06.2019. do 16.06.2019.

0

Posao. Ne znate kako da odreagujete na informacije koje dolaze do vas. Radovali biste se, ali prosto niste sigurni da se to zaista vama dešava – da do vas dolaze naznake o nekim promjenama koje ste toliko dugo čekali.

Zasad pustite da vidite u kom će pravcu sve ovo ići, a za slavlje i vatromet će biti vremena. Dobar je trenutak i da “pokažete zube” u kontaktima sa nekim osobama – ne da pokvarite odnos, već da date do znanja da se vaše mišljenje ne smije zanemarivati i da nećete trpiti ničije hirove niti pritisak.

Ljubav. Nećete znati šta se dešava – da li zbog jačanja emocija jača i strast sa voljenom osobom ili zbog jačanja strasti emocije idu na kvadrat? Zar je istinski bitno koji je red i redoslijed, kada je suština ista – i nježnost i hemija kao da su se probudili, razgorili, buknuli u ovoj sedmici!

Uživajte u onome što se dešava i ne dozvolite da vam neke sitnice kvare ove momente – ne opterećujte se ljubomorom, sada za to zaista nema nikakvog razloga.

Slobodni, neke čudne vibracije počinju da struje između vas i osobe koju ne poznajete odskora. Treba vam vremena da izanalizirate šta se, zapravo, dešava…

Zdravlje. Želudac, crijeva, generalno stomačna regija – osjetljivost. Takođe – alergije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info