Blizanci: Sedmični horoskop za period od 10.06.2019. do 16.06.2019.

0

Posao. Cijela ova sedmica će vam proći u “kreni – stani” fazonu. Jurnućete pa će vas nešto zablokirati, otpočećete pa ćete morati da se zaustavite… I tako redom.

U suštini, početni momenat će biti dosta jak, ali će krajnji cilj biti teško dostići i realizacija će biti neizvjesna. Zato u sve u šta ulazite, bilo da su to novi poslovni dogovori, papirološka pitanja ili traženje posla, nemojte previše očekivati i nećete biti razočarani ukoliko se vaše nade ne ostvare.

Ljubav. U ovoj sedmici – problem bez problema. U prevodu – vjerovatno neće biti nikakvih trzavica, već prije natezanja sa voljenom osobom. Partner radi stvari na svoj način, vi radite na svoj, a ta dva načina sada je pomalo komplikovano uklopiti.

Takođe, vaše raspoloženje veoma je promjenjivo i postoje oscilacije u emocijama pa ćete u jednom momentu željeti sve vrijeme ovog svijeta sa osobom koju volite, a u drugom ćete željeti da partijate sa prijateljima i uživate u svojoj slobodi.

Slobodni, imate paralelnu komunikaciju sa više osoba i u svemu što se dešava uživate. Još ako se i neka prošlost aktivirala i bivši partner žarko želi da obnovi kontakt sa vama, onda je slika zaista kompletna.

Zdravlje. Stomačna regija, alergije, oscilacije pritiska.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info