Bik: Sedmični horoskop za period od 10.06.2019. do 16.06.2019.

0

Posao. Ništa se na poslu neće rješavati jednostavno i iz prvog pokušaja. Non stop će, od početka sedmice, izlaziti na dnevni red nove i nove komplikacije, ne toliko strašne da vas zablokiraju, ali dovoljne da vam donose da morate da trčkarate na sve strane i da se nervirate.

Bićete u kontaktu sa ljudima koji su ili preosjetljivi pa reaguju vrlo burno na svaku sitnicu ili pak zajedljivi, nervozni i pakosni. Možete da izađete nakraj s svim ovim, ali će vas ove situacije prilično umarati.

Ljubav. Komunikacija sa partnerom baš i nije vaša najjača stavka tokom ovog perioda. I voljena osoba i vi ste čas u odličnom raspoloženju, čas preosjetljivi i reagujete na svaku sitnicu.

Ako vidite da po nekim pitanjima nema dogovora, pogotovo ako ste u prošlosti već pokušavali da ih riješite pa niste uspjeli, savjet je da se povučete iz rasprave i da ne dolivate ulje na vatru.

Slobodni, do kraja sedmice ćete vjerovatno odbiti more udvarača, ali vam jedna ili dvije osobe ipak mogu privući pažnju. Zasad, biće vam zanimljivo da onako, lagano flertujete sa njima, bez ikakvih posebnih planova.

Zdravlje. Osjetljivo grlo. Blage alergijske reakcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info