Ovo su cipele koje obožavamo ovog ljeta!

0

Cipela nikada dosta! Mnoge od vas će se složiti sa ovom konstatacijom, a kako biste i ovog ljeta imale veoma moderan, privlačan i upečatljiv stajling, potrebno je i obuću prilagoditi ljetnim uslovima. Shodno tome, birajte neki (ili čak sve!) od sljedećih pet modela obuće koje možete nositi gotovo u svim prilikama.

Ultra moderne sandale


Kako bi vaš stajling bio što upečatljiviji, ali i veoma moderan, dovoljno je da dodate tek jedan komad garderobe ili asesoar koji je ukrašen životinjskim uzorkom. Ovog ljeta to će biti sasvim jednostavno, jer možete birati udobne ravne sandale koje su ukrašene upravo najmodernijim uzorkom ove godine, a to je zebra uzorak. Kupite ih ovdje.

Ljetne mokasine


Mokasine su veoma praktične i udobne, a možete ih nositi u mnogobrojnim prilikama, od posla do raznih svečanosti. Odlično ih možete kombinovati sa klasičnim modelima pantalona, farmericama pa čak i sa određenim modelima suknji, a ovog ljeta birajte modele koji su u prekrasnoj i ženstvenoj nijansi puder ružičaste, a koji koji imaju rupičasti dezen. Mokasine sa slike iznad možete kupiti ovdje.

Sandale za sve prilike


Ljeto je nezamislivo bez sandala, a to je sasvim i razumljivo, posebno kada je riječ o elegantnijim modelima koji su nam neophodni za mnogobrojne formalne prilike. Upravo jedne takve sandale, boje tamnog konjaka, odlično će se uklopiti sa ljetnim suknjama, haljinama ili čak odijelima, a ravna peta pomoći će vam da se osjećate “stabilnije” prilikom hodanja, ali i da vam bude veoma udobno. Kupite ih ovdje.

Bijele japanke


Ovo možda i može izgledati veoma neobično, jer smo navikle na ravne japanke, ali je veoma moderno i ultra popularno! Japanke na štiklu su poput sandala bez kaišića, a jednako su udobne i odlične za kombinovanje sa mnogobrojnim komadima garderobe. Birajte bijele, jer je to jedna od najpopularnijih ljetnih boja, a dodatni je plus što će izgledati još moćnije nakon što dobijete tamniji ten. Kupite ih ovdje.

Espadrile


Veoma popularne tokom ljetne sezone, espadrile su tako udobne i moderne da ih možete nositi od jutra do večeri, u mnogobrojim prilikama. Mada postoji više modela ovog vanvremenskog klasika, ravne su i dalje među najpopularnijima, a ovog ljeta možete birati model u dvije kontrastne boje – to će vaš stajling učiniti još interesantnijim i upečatljivijim. Jedne takve espadrile možete kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info