Vodolija: Sedmični horoskop za period od 03.06.2019. do 09.06.2019.

0

Posao. Mars i Merkur u vašem polju poslovne svakodnevnice donose nove obaveze, ali i nove poslovne šanse. Kako god okrenuli, ispada da vi ne uspijevate da isplivate već da ste konstantno do guše u rješavanju situacija koje moraju biti završene “koliko odmah”.

Neke od osoba sa kojima ćete biti u kontaktu će vam zaista ići na živce, ali vi to nekako uspijevate stoički da podnesete i odradite sa osmijehom na licu. Sve planove koje imate za nove projekte prolongirajte na još neko vrijeme…

Ljubav. Uglavnom ćete funkcionisati u nekom ritmu koji je ustaljen i koji vama odgovara. Partner će imati par trenutaka tokom sedmice u kojima će biti kao muva bez glave i kada neće moći da obraća puno pažnje na vas, ali će vam to čak i odgovarati. Imate i vi svoje momente ove sedmice, kada vam je potrebno malo mira i da budete sami sa sobom.

U drugom dijelu ovog perioda voljena osoba će imati neki zanimljiv prijedlog za vas – prihvatite, pogotovo ako je to izlazak u većem društvu ili kraći put.

Slobodni, mlad Mjesec u vašem polju ljubavi otvara mogućnost za nove emotivne prilike. Ima šanse da se nešto od ovoga pokrene već sada, a od sljedeće sedmice sigurno je da će toga biti više!

Zdravlje. Pokušajte da se odmarate što više. To vam je zaista potrebno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info