Vaga: Sedmični horoskop za period od 03.06.2019. do 09.06.2019.

0

Posao. Ove sedmice će vas baš stisnuti sa svih strana, kada su obaveze u pitanju. Ne samo da morate pozavršavati sve ono što se vezuje za posao, već imate i neke lične prioritete koje morate odraditi što prije.

Manjak vremena za sve stvara višak nervoze pa gledajte da se ne pogubite u dešavanjima. Naučite da se iskontrolišete, jer bi sada nestrpljivost i impulsivnost bile potpuno kontraproduktivne. Koliko god željeli, nije trenutno pravi trenutak da pokrećete nove poslovne projekte.

Ljubav. Toliko se ništa podsticajno ne dešava u vašem odnosu sa partnerom, da to već počinje da vas jako opterećuje i guši. Mijenjate raspoloženje svakog časa, povlačite se u sebe, a mora se priznati da ste počeli da primjećujete i druge osobe.

Jednostavno, kao da vam je potrebno da vas nešto prodrma i izvuče iz pasivnosti u kojoj ste trenutno. Partner vam ni u ovoj sedmici neće biti neka velika pomoć, jer je previše usmjeren na svoje probleme. Budite češće u kontaktu sa prijateljima – to će vas opustiti.

Slobodne Vage, osoba koju znate preko prijatelja ili društvenih mreža ostavila je veliki utisak na vas i sada pokušavate da pronađete način da joj se približite. Komunikacija se intenzivira u drugom dijelu sedmice.

Zdravlje. Hormonski problemi. Osjetljivost grla i disajnih puteva.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info