Strijelac: Sedmični horoskop za period od 03.06.2019. do 09.06.2019.

0

Posao. Poslovna svakodnevnica se dodatno ustalasava – poslovi i obaveze se samo nižu jedna za drugom i vi ćete morati u velikoj mjeri da se posvetite ovom segmentu da biste sve stigli da odradite na vrijeme.

Moguće je da će u ovom periodu do vas doći neki prijedlog ili ponuda, ali je teško da ćete uspjeti da ovo do kraja dogovorite i realizujete. Možda je i bolje da sačekate, jer vam još uvijek nisu u potpunosti jasni uslovi koji se vezuju za ovo što vam je ponuđeno.

Ljubav. Mlad Mjesec u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava u ovoj će sedmici unijeti dosta pozitivne energije u vaše ljubavne relacije. Iako je u vašem odnosu još uvijek prisutna neka vrsta tenzije ili problema, bilo da su oni manji ili veći, ipak ćete u ovom periodu više pažnje obraćati jedno na drugo i lakše komunicirati.

Ukoliko imate neke situacije koje su neriješene, a koje vas muče, ostavite ih ove sedmice da miruju i rješavajte ih neki drugi put. Sada se samo opustite.

Slobodni, vi ste prilično neaktivni u ovoj sedmici. Čak i ako postoje osobe koje vas zanimaju, sve to ostaje na “dugačkom štapu” ili zbog toga što vi nemate vremena ili zato što jednostavno nemate dovoljno pravog podsticaja i volje.

Zdravlje. Stres i nervozu nosite u sebi – pronađite izduvni ventil kroz pojačanu fizičku aktivnost.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info