Škorpija: Sedmični horoskop za period od 03.06.2019. do 09.06.2019.

0

Posao. Osjećate se zarobljeno u trenutnim okolnostima koje se vezuju za posao i svjesni ste da u ovom periodu ne možete uraditi mnogo da biste bilo šta promijenili. Zato teška srca prihvatate da morate sačekati na pravi trenutak.

U međuvremenu, uglavnom se suočavate sa zahtjevnim saradnicima, sa kratkim rokovima i velikom žurbom – sve uspijevate da završite na vrijeme, ali vas to poprilično iscrpljuje i čini da ste pod stresom.

Ljubav. Više vremena sa voljenom osobom i neki vrlo inspirativni i zanosni trenuci između vas dvoje učiniće da se vaša nervoza jednim velikim dijelom smiri ili da makar u zajedničkim momentima zaboravite da imate problema preko glave.

U periodu ste kada vam prija nježnost i kada ste istu spremni i da pokažete osobi koju volite. I partner ima svojih momenata kada je težak i zahtjevan, ali ćete ipak uspijevati da se usaglasite na terenu koji vam oboma odgovara – u spavaćoj sobi.

Slobodni, neko vas je prilično zaintrigirao i gorite od znatiželje u kom pravcu će se nastaviti kontakt između vas dvoje. Strasti su se raspalile i trenutno i ne pokušavate da ih kontrolišete.

Zdravlje. Malo varenje, malo pritisak, malo hormonski problemi – od svega pomalo…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info