Ribe: Sedmični horoskop za period od 03.06.2019. do 09.06.2019.

0

Posao. U prvoj polovini sedmice ćete imati osjećaj da se igrate gluvih telefona sa saradnicima. Niti ćete vi čuti i razumjeti njih ni oni vas. Takođe, informacije koje budete dobijali će biti neprovjerene i nesigurne i nemojte bilo kakve bitnije odluke zasnivati na njima. I tempo u poslovnoj svakodnevnici će biti prilično žestok.

Sve će se ovo u drugom dijelu sedmice primiriti i doći na svoje mjesto, ali do tada ćete se pošteno oznojiti pokušavajući da stignete na sve strane i riješite sve prioritete.

Ljubav. Riješili ste da se više ne nervirate zbog gluposti i da sebe ne opterećujete kojekakvim sitnicama koje se vezuju za emotivnog partnera. Potrebna vam je ljubav, potrebno vam je da i vi na voljenu osobu izlijete sve ono što osjećate i da što više vremena provodite sa njom.

Zato ćete u ovoj sedmici pričati o ljubavi, uživati u ljubavi, gledaćete da u svakom trenutku budete sa osobom koju volite. Uživajte.

Slobodne Ribe, u vašem vidokrugu će u ovoj sedmici biti više osoba. Neke vam dolaze preko prijatelja, neke će se raspitivati za vas, a neke će povući i konkretnije poteze – sve u želji da vam se više približe. Uživanje vam je nadomak ruke ukoliko vi to odlučite.

Zdravlje. Variranje pritiska, nesanica, manji problemi sa alergijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info