Rak: Sedmični horoskop za period od 03.06.2019. do 09.06.2019.

0

Posao. Vrlo zanimljive informacije dolaze do vas tokom ove sedmice, a kod nekih Rakova ovo su vijesti o velikim promjenama ili poslovne prilike koje se ne dešavaju baš tako često.

Iako je pritisak obaveza na vas i dalje prilično velik i ne može da prođe dan, a da se ne otvori neki razlog za nervozu, ipak vi u ovoj sedmici dosta dobro funkcionišete i ne dozvoljavate da baš tako lako budete izbačeni iz takta. Jačanje organizacionih sposobnosti, fokusiranosti i koncentracije.

Ljubav. Tranzitnog Marsa i Merkura u polju ličnosti koristite na pravi način – na inicijativu za lijepa dešavanja, na potrebu da se otvorite i iskreno pričate sa osobom koju volite. Da, imate momente kada ste nervozni, ali zaista nema potrebe da partner tu vašu nervozu osjeti kroz napade ili pritiske sa vaše strane.

Slobodni Rakovi, strasti u vama su iz dana u dan sve jače, a ljubavna iznenađenja kao da nemaju namjeru da prestanu. Poslije jedne osobe koja vam se baš dopala, u ovoj sedmici se pojavljuje i druga pa ćete ili “podijeliti pažnju” ili biti u nedoumici šta da uradite dalje.

Jedna preporuka – bilo kakvo okretanje ka prošlosti ili ulazak u odnos sa osobom koja vas podsjeća na bivšeg partnerase ne preporučuje.

Zdravlje. Koristite svaki trenutak za odmor – i fizički i mentalni. Potrebno vam je više opuštanja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info