Ovan: Sedmični horoskop za period od 03.06.2019. do 09.06.2019.

0

Posao. Počinjete sa “otvaranjem frontova” na više strana – ukoliko ste nezaposleni, jako ste se aktivirali u traženju posla, a čak i ako isti imate, tražite nove i nove mogućnosti da poboljšate postojeće stanje.

Zaokupiće vas neka papirologija koju ćete, iako uz više truda nego što ste mislili, ipak uspješno riješiti. Mlad Mjesec u vašem polju pokreta, dogovora, komunikacije nova je prilika za vas da se pokrenete, da ostavite dobar utisak, da tražite i da budete traženi…

Ljubav. Porodične peripetije kreću da se intenziviraju, što će vam oduzimati dosta vremena i živaca. Od vaših reakcija i sposobnosti da donesete mir i stabilnost zavisi mnogo toga pa gledajte da ne raspirujete strasti, već da ih stišavate.

Emotivni partner će ove sedmice biti dosta zahtjevan i težak, a može vas u nekim trenucima i gušiti svojom posesivnošću i ljubomorom. Strasti još uvijek funkcionišu baš kako treba pa se okrećite na tu stranu.

Ukoliko ste slobodni, kontakt sa novom osobom u vašem životu djeluje vrlo podsticajno na vas. Smišljate sto i jedan način kako da intenzivirate komunikaciju i otvorite prostor za jača dešavanja. Iako druga strana djeluje zatvoreno, samo budite strpljivi.

Zdravlje. Alergije, problemi sa sinusima i stomakom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info