Lav: Sedmični horoskop za period od 03.06.2019. do 09.06.2019.

0

Posao. U ovoj sedmici previše lako gubite energiju, podsticaj. Previše lako odustajete od nekih svojih planova ili poslovnih priča koje ste pokrenuli, previše lako ostavljate stvari, koje morate odraditi, za sutra ili neki drugi dan.

Jednostavno, negdje ste izgubili onu vašu fokusiranost, usmjerenost, organizaciju, ali i volju. Čini se da je ovo samo posljedica umora i dugotrajnog perioda ispunjenog velikim brojem obaveza i sigurno ćete već u narednoj sedmici već biti kao novi. Dotad gledajte da ne propustite nešto što vam je važno.

Ljubav. Čas ste nervozni, čas odlično raspoloženi. Čas biste čavrljali sa partnerom bez prestanka, čas samo tražite razlog da sručite na njega talas nezadovoljstva i da mu “odzvocate” jednu partiju. Uvijek nalazite opravdanje za sebe i za ovo lošije ponašanje i uvijek je u vašoj glavi partner taj koji je nešto uradio pogrešno ili skrivio.

Ništa od ovih vaših dramskih predstava nije toliko strašno da bi dovelo do većih problema ili čak prekida u odnosu, ali svakako djeluje loše i na vas i na osobu koju volite.

Slobodni, vi održavate komunikaciju na jedno šest strana, malo flertujete, malo niste sigurni da li vam se neko zaista dopada ili vam je samo zabavno u priči sa njim. U prevodu – pričate, ništa ne radite…

Zdravlje. Pojačana nervoza, mogući su problemi sa spavanjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info