Jarac: Sedmični horoskop za period od 03.06.2019. do 09.06.2019.

0

Posao. Čini vam se da ste u periodu u kojem se stalno ponavljaju neka obećanja, ali vi realizaciju ne vidite. Takođe, pokušavate da pronađete rješenje za pitanja koja vas muče, ali dobijate neodređene odgovore ili savjete sa kojima ne znate šta da uradite.

Za to vrijeme, u poslovnoj svakodnevnici, stvari se ubrzavaju, poslovi se prepliću, a vremena je premalo da biste sve stigli da završite bez unutrašnjeg pritiska i tenzije. Samo polako, do kraja sedmice će se mnogo toga obaviti i riješiti.

Ljubav. U nekim emotivnim pričama ovo će biti vrlo zanimljiva sedmica, jer donosi vijesti o prinovama… Generalno gledano, postoji šansa da se između vas i partnera otvore pravi trenuci za neke priče i neka pitanja koja ste dosad možda izbjegavali ili koja su vam pravila tenziju.

Sada imate mogućnosti da otvorenije popričate o svemu pa je iskoristite. Sredinom sedmice više vodite računa o partnerovim osjećanjima – biće dosta povredljiv pa mjerite svoje riječi i postupke.

Slobodni, neko je vrlo privučen vama i šalje vam signale o svojoj zainteresovanosti. No, nije ovo jedina osoba koja se u ovom periodu mota oko vas. Postoje još minimum dvije – na vama je kojoj ćete se prikloniti. I da li ćete…

Zdravlje. Bolovi u ekstremitetima, osjetljivi disajni putevi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info