Djevica: Sedmični horoskop za period od 03.06.2019. do 09.06.2019.

0

Posao. Kako god okrenuli, od neke papirologije ne uspijevate da pobjegnete. Taman završite jedno, a već morate svoju pažnju posvetiti drugim situacijama koje zahtijevaju vašu punu angažovanost. Smeta vam i što je mnogo toga što vam je važno još uvijek nedefinisano.

Ukoliko je potrebno da donesete neke bitnije odluke, pitanje je da li ćete to u ovoj sedmici uspjeti da prelomite. Mlad Mjesec u vašem polju karijere otvara period promjena koje će nastupiti vjerovatno pred kraj ovog mjeseca.

Ljubav. Osjeteljiviji ste, emotivniji, što je i dobro i loše, zavisi sa koje strane se gleda. Mogu vas više pogađati, više doticati neke situacije sa emotivnim partnerom, ali s druge strane sada ste i više spremni da se posvetite osobi koju volite, da joj se nađete pri ruci i podijelite sa njom neke lijepe i nježne momente.

U ovoj sedmici vas mogu dodatno zbližiti neke, ne baš tako prijatne, situacije vezane za vašu ili za partnerovu porodicu.

Slobodni, nekoga ste primijetili u proteklom periodu, ali dosad niste imali prilike da se toj osobi približite. Sada se otvara šansa da se započne komunikacija koja će vam prijati…

Zdravlje. Osjetljiv stomačni dio, promjenjiv pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info