Bik: Sedmični horoskop za period od 03.06.2019. do 09.06.2019.

0

Posao. Razmišljate o svojim potezima u proteklom periodu, pitate se da li ste odigrali sve kako treba i da li vaši planovi i namjere idu ka ostvarenju. Iako vam prvi dio sedmice ne daje neke velike naznake, već u drugom dijelu može biti zanimljivih dogovora – ukoliko vam se prilika pruži, ne oklijevajte da odgovorite momentalno!

Vaša sposobnost za pregovore se pojačava pa se i nezaposlenima savjetuje da se više aktiviraju ili makar pripreme za “juriš” od sljedeće sedmice.

Ljubav. Ogromna količina emocija, istovremeno lijepih, nježnih, ali i strasnih i burnih, prosto ključa u vama. S druge strane, stisnuli ste se, zatvorili i zaključali i nemate namjeru da bilo šta od ovoga pokažete partneru ili osobi koja vam je privlačna, simpatična.

Na drugoj strani ostaje da pronađe ključ do vašeg srca i da učini da se otvorite, mada se mora priznati da će to u ovoj sedmici biti prilično teško. Ukoliko i progovorite, to bi moglo biti u danima vikenda.

Ako ste u vezi ili braku, vaše ćutanje je samo odraz nezadovoljstva koje osjećate zbog nekih partnerovih postupaka, skorih ili u prošlosti. Ako pak nekoga “simpatišete”, i pored intenzivne privlačnosti niste spremni da napravite prvi korak.

Zdravlje. Alergijske reakcije, najprije na koži vrata i dekoltea. Osjetljivost disajnih puteva.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info