H&M: 5 modernih komada garderobe koje obožavamo ovog ljeta!

0

Kako biste izgledale moderno te kako bi vam bilo veoma udobno i tokom najtoplijeg ljetnjeg dana, za to se pobrinuo najpopularniji švedski modni brend, H&M, a sljedećih pet komada garderobe idealni su za ljetnu sezonu.

Džogerice od lana


Možda ne baš najzahvalniji materijal za održavanje, ali ipak je “dušu dao” za ljetnu sezonu. Lan je veoma lagan i prozračan te ne postoji prilika u kojoj ga ne možete nositi. Kao jedan od najboljih ljetnih komada garderobe ističu se pantalone od ovog materijala, a koje tako dobro možete iskombinovati sa raznim modelima sandala, kao i bluza i košulja. Naravno, džogerice su i dalje jako popularne pa su upravo i jedan od vodećih modela pantalona koje ćemo nositi cijelog ljeta.

Suknja olovka kroja na kopčanje


Suknja olovka kroja slovi za najelegantniju suknju na svijetu, a tokom ljetne sezone možete se odlučiti za model na kopčanje, u mornarskom stilu. Ovo je definitivno model suknje koji će odmah privući pažnju, a veoma dobro je možete iskombinovati sa raznim modelima košulja i bluza. Imajući u vidu da je suknja dezenirana, najbolje je da gornji dio kombinacije bude jednobojan. Takođe, možete je nositi u svim prilikama, jer se i dalje radi o modelu koji zrači elegancijom.

Bijele farmerice


Uske bijele farmerice sigurno su jedan od najpopularnijih modela farmerica tokom ljetne sezone, a odlično je što ih možete nositi gotovo u svim prilikama. Kada je riječ o njihovom kombinovanju, najbolje je da gornji dio kombinacije bude nešto širi i duži, jer ćete na taj način najlakše stvoriti proporciju između gornjeg i donjeg dijela tijela. Naravno, kada je riječ o vitkijim damama, najbolje je da gornji dio kombinacije prati liniju farmerica te da je u nekoj od privlačnih ljetnih nijansi.

Haljina bez ramena


Naravno, topli ljetni dani pravo su vrijeme i da otkrijemo malo naša ramena, a to možemo uraditi na više načina. Ipak, kako bi sve odisalo šarmom i ženstvenošću, haljina bez ramena sigurno je jedan od najboljih izbora. Ukoliko se radi o modelu koji seže do pola lista (kao što je ovaj na slici iznad), onda ovu haljinu možete nositi u tako mnogo prilika, od raznih svečanosti do neformalnih prigoda.

Elegantni šorc sa visokim strukom


Komadi garderobe sa visokim strukom predstavljaju odlične saveznike kada želimo da prikrijemo određene male nedostatke na tijelu i kada želimo da izgledamo par centimetara više. Takav je slučaj i sa šorcevima sa visokim strukom, a vi birajte modele koji su skrojeni od nešto lakših materijala, a kao što je lan. Idealni za sve neobavezne prilike, možete ih kombinovati sa raznim modelima majica, košulja i bluza.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info