Škorpija: Sedmični horoskop za period od 27.05.2019. do 02.06.2019.

0

Posao. Vaši planovi, koliko god da su dobri, u ovoj sedmici ostaju nerealizovani, jer non stop nešto koči ili vas vraća unazad. Vi ne biste bili vi kada biste odustali tek tako lako, ali i pored vaše najbolje volje ništa se neće riješiti u potpunosti – dobijate samo djeliće slagalice.

Onaj osjećaj da ništa ne zavisi od vas već samo od drugih osoba vas izluđuje – igrate vi onako kako drugi sviraju, ali vam se ni ritam ni muzika ne dopadaju, nimalo. Ne budite tvrdoglavi već sagledajte i dobrobiti, ne samo mane.

Ljubav. I zadovoljni ste i niste zadovoljni. S jedne strane, odnos sa voljenom osobom je miran i sve se odvija stabilno i bez trzavica.

S druge strane pak čini vam se da partner diktira tempo, diktira ono što će se raditi i ponašanja – sve ovo čini da ste se pomalo unervozili i uzvrpoljili, jer odjednom imate osjećaj da ništa ne zavisi od vas već samo od druge strane. Nemate razloga za bilo kakve bojazni, sve je u redu i neka tako i ostane.

Slobodni, “napali” su vas udvarači sa svih strana, ali nijedan od njih ne izaziva nikakva posebna osjećanja kod vas. Vrlo lako se može dogoditi da se i prošlost u ovoj sedmici aktivira – biće vam simpatično u početku, ali ne bi se moglo reći da ćete pasti pod njen uticaj.

Zdravlje. Sve vas nešto žiga, probada, smeta. Nikakve ozbiljnije zdravstvene smetnje, samo distrakcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info