Lav: Sedmični horoskop za period od 27.05.2019. do 02.06.2019.

0

Posao. Onima oko vas izgleda da sve rješavate i završavate bez ikakvih opterećenja, lagano. Druga je stvar kako to vama izgleda. A vi ste se prilično mentalno umorili od konstantnih pokušaja da sve postavite na svoje mjesto i ispoštujete vremenske rokove.

Ponekad vam se čini da samo presipate iz šupljeg u prazno i vrtite se u istom, začaranom krugu. Dobili ste neke prijedloge ili poslovne šanse koji vam se čine kao da su pravi za vas, ali prije nego što se zaletite pokušajte da dobro provjerite sve i posavjetujete se.

Ljubav. Imate osjećaj da je partner samo jednim dijelom tu za vas, a taj jedan dio nije dovoljan da biste se osjećali sigurno. Potrebna vam je živost, obostrana razmjena dobre energije, potreban vam je mir u srcu i radost duši, a toga trenutno ni od korova.

Partner samo priča o novcu, o nekim planovima koji se vezuju za budućnost ili za prošlost, a kao da u sadašnjosti, ovdje, nije prisutan i ne učestvuje u vašem odnosu. Možete vi i ovako da se “igrate”, ali vam iznutra to ne prija nimalo.

Slobodni, čak i pored aktivnog društvenog života i okruženosti suprotnim polom, ništa se spektakularno ne dešava po pitanju ljubavi. Ona vam nekako uvijek izmakne za dlaku…

Zdravlje. Rješavate stare zdravstvene probleme. Poboljšanje hroničnim bolesnicima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info