MANGO: 5 najmodernijih haljina ovog proljeća

0

Haljina je komad garderobe koji svi rado nosimo, a sigurno je da se u njoj uvijek osjećamo posebno i veoma ženstveno. Takođe, sigurno je da postoji model za svaku priliku, a kako biste i ove proljetne sezone bile veoma moderne, birajte bar jednu od sljedećih pet MANGO haljina.

Plisirana haljina


Plisirana suknja veoma je popularan komad garderobe, ali za njom po popularnosti ne zaostaju ni plisirane haljine. Ovaj retro komad garderobe možete nositi u svim prilikama, posebno kada birate modele koji sežu do pola lista, a garancija je modernog stajlinga. Kupite je ovdje.

Mala bijela haljina na kopčanje


Bijela je ultra popularna tokom proljetne i ljetnje sezone pa uopšte ne čudi što su nam haljine u bilo kojoj nijansi bijele veoma drage i omiljene. Bijela haljina na kopčanje sigurno će vas dovesti u centar pažnje, a visoko postavljeni struk pomoći će vam da dodate par centimetara svojoj silueti. Kupite je ovdje.

Najpopularniji dezen


To su i ove proljetne sezone, bez konkurencije, tufne! Sitnije ili krupnije, razigrane tačkice možete pronaći na svim komadima garderobe pa ni haljine nisu izuzetak. Ova haljina na preklop idealan je izbor za dame sa oblinama, ali i za nešto niže dame. Zašto? Jednostavno zato što vam može pomoći da na veoma jednostavan način prikrijete određene nedostatke na tijelu i vizuelno izgledate više. Kupite je ovdje.

Asimetrični izrez


Haljine koje imaju asimetrični izrez u donjem dijelu takođe vam mogu pomoći da dodate par centimetara svojoj figuri, a posebno su pogodne za razne vrste svečanosti (naročito kada birate model prikazan na slici iznad). Pored toga, ako birate crnu, imaćete haljinu za sve prilike, a sigurno će vas svi primijetiti, gdje god se pojavite. Kupite je ovdje.

Haljina A kroja


Još jedna haljina koja je tako dobar izbor za dame sa oblinama, jer vam pomaže da istaknete sve ono što želite, a da istovremeno prikrijete sve ono što i jeste potrebno prikriti. I ovaj model ima blago podignut pojas, a što je samo dodatni plus. Kupite je ovdje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info