Strijelac: Sedmični horoskop za period od 20.05.2019. do 26.05.2019.

0

Posao. Pred vama su mnogobrojne odluke, a nikakav način da sebi pomognete i usmjerite se baš na onu stranu na koju bi trebalo. Nova ponuda vam dolazi ove sedmice, ali moguće je da vi smatrate da bi ona na neki način bila korak unazad za vas pa ili ćete je odbiti ili odložiti odgovor.

Dok se vi tako preispitujete šta ćete dalje i hoćete li ili nećete, posao se gomila i obaveze vas lagano zatrpavaju. Potrebno je da se trenutno usmjerite na tu stranu – sve ostalo ostavite za neko drugo vrijeme.

Ljubav. Stabilnost i mir vas baš neće u partnerskim odnosima. Čak i kada dođe do perioda kada funkcionišete skladno, on prođe očas posla i opet vas vrati oboje na iste početne pozicije.

Partner ne vidi svoje mane, ali zato odlično primjećuje svaku vašu, a mora se priznati da ni vi baš niste cvjećka – vi radite samo ono što je vama po volji i baš umijete da se pobunite ukoliko vam voljena osoba to prebaci.

Slobodni, iako se neke prilike pojavljuju u ovoj sedmici, vi ćete ih ili propustiti ili se nećete osjetiti dovoljno podstaknuto da se više angažujete. Takođe, moguće je da vam se dopada neko ko je zauzet i da vam je ova osoba u potpunosti okupirala misli.

Zdravlje. Osjetljivi ste na promjene vazdušnog pritiska.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info