Vodolija: Sedmični horoskop za period od 13.05.2019. do 19.05.2019.

0

Posao. Često ćete imati osjećaj da ste zakočeni, da ništa ne zavisi od vas i da je pred vama gomila odluka sa kojima ne znate kako da se uhvatite ukoštac.

Iako izgleda da je dosta toga sada “zbrda-zdola” i da ste zatrpani i bitnim i onim potpuno nebitnim obavezama, ipak će u drugom dijelu sedmice iz svog ovog haosa krenuti da isplivavaju prave stvari, pozitivne informacije i mogućnosti da realizujete ono što vam je važno. Ne žurite nigdje, pustite da vas situacija sama povede.

Ljubav. Postoje neke kočnice u vama, koje vas sprečavaju da pokažete emotivnom partneru da ste ranjivi. Možda je to naglašena sujeta, možda ne želite voljenoj osobi da priznate da niste baš toliko savršeni kao što volite da se predstavljate.

Suštinski, nije ni važno šta je, ali bi bilo dobro da se više otvorite prema partneru, jer će to znatno poboljšati vaš odnos i trenutnu fazu u kojoj ste. Ovo bi mogla da bude fina sedmica za vas dvoje.

Slobodne Vodolije mogu ostvariti poznanstvo koje bi krenulo vrlo zanimljivo i kroz obostranu dobru energiju i simpatije, ali najprije kroz jake strasti. Sad, da li bi ova priča mogla da krene u nekom ozbiljnijem i dugotrajnijem pravcu, pod velikim je znakom pitanja…

Zdravlje. Meteoropatske reakcije. Starijima oscilacija pritiska.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info