Vaga: Sedmični horoskop za period od 13.05.2019. do 19.05.2019.

0

Posao. Napetost i ubrzanje i dalje su prisutni na radnom mjestu. Iako osjećate da ste na ivici snaga, iznova i iznova pronalazite dovoljno volje i upornosti u sebi, uz čiju pomoć nastavljate dalje. Interesantno je da će se i ove sedmice konstantno otvarati mogućnosti za nove poslove, za nove projekte i dogovore.

Kao da vas sa svih strana zasipaju prijedlozima i poslovnim prilikama. Odaberite, ali se trudite da ne precijenite svoje mogućnosti i sposobnosti za organizaciju.

Ljubav. I vi i partner ste dosta istrošeni i potreban vam je priliv nove energije da bi oživio vaš odnos i donio vam bolje raspoloženje. No, nekako ispada da tih uzbudljivih momenata ima uglavnom u spavaćoj sobi, dok se na dnevnoj bazi provlači neka tenzija – dobro je što se oboje od nje sklanjate i ne dozvoljavate da bilo koja situacija eskalira.

Generalno gledano, zaista je neka promjena potrebna i moguće je da će u drugom dijelu sedmice, najprije u danima oko vikenda, doći do nje. Iznenadite partnera. Naravno, pozitivno.

Slobodne Vage, uzbudljiva sedmica je pred vama koja će donijeti nove osobe u vaš život, novu pozitivnu energiju i mnogo dešavanja.

Zdravlje. Umor i osjetljivost, ali bez većih zdravstvenih problema.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info