Strijelac: Sedmični horoskop za period od 13.05.2019. do 19.05.2019.

0

Posao. Tenzija u poslovnim partnerstvima i saradnjama će se polako smirivati kako sedmica bude odmicala. Još uvijek vam stoji nerviranje, ali do kraja radne sedmice trebalo bi da riješite one najbitnije i vama najizazovnije situacije.

Nove poslovne ponude vam dolaze, ali one su skopčane ili sa uslovima koji vam ne odgovaraju ili sa neadekvatnom finansijskom nadoknadom. Nervoza koja u jednom momentu bude zavladala u poslovnom okruženju, brzo će se stišati.

Ljubav. Nestabilan i promjenjiv odnos sa partnerom nešto je što vas sačekuje na početku ove sedmice. Postoji šansa da se ovo popravi, ali negdje biste morali da ipak budete otvoreniji prema voljenoj osobi.

Suviše ste okrenuti sebi, suviše zatvoreni u svoju ljušturu, a vaše ćutanje samo budi tvrdoglavost i tišinu kod druge strane. Može se dogoditi da tako ćuteći, o bilo čemu što je vama kao paru istinski važno, prođete kroz ovu sedmicu. Kao dva stranca koja koračaju jedno pored drugog, ali bez prave povezanosti i otvorenosti.

Slobodni, površno poznanstvo vrlo lako i brzo se može pretvoriti prvo u vrlo strasnu avanturu, a onda vremenom možda i u nešto ozbiljnije…

Zdravlje. Osjetljivo grlo, moguće su prehlade.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info