Škorpija: Sedmični horoskop za period od 13.05.2019. do 19.05.2019.

0

Posao. Polje poslovnih partnerstava i saradnji je jako naglašeno, pogotovo što ove sedmice i Venera ulazi u njega. Samim tim, ovo bi bio jedan dobar trenutak za dogovore, za komunikaciju sa postojećim, ali i za potragu za novim, potencijalnim saradnicima.

Stoji da ste već prilično iscrpljeni od posla i obaveza kojih kao da je iz dana u dan sve više, ali i pored ovoga imate i volju i potencijal da svoje poslove proširite dodatno. Potrudite se samo da se bolje organizujete.

Ljubav. Ovo mogu biti lijepi dani za Škorpije u partnerskim odnosima. Negdje ste se i vi i voljena osoba umorili od problema i ličnih i zajedničkih, od komunikacije koja uglavnom ne funkcioniše kako treba i sada vam je potrebno da podvučete crtu i posvetite se jedno drugom, ali onako mirno, uz strasti koje nisu samo vatra već su prožete i emocijama.

Sve će ići baš ka tome, otvaraće vam se mogućnosti da se povežete baš na ovaj način i to, ako ne prije, a ono u danima oko vikenda.

Slobodne Škorpije, nove osobe u vaš život ulaze bez velike najave, potpuno neočekivano. Donose vam uzbuđenje, donose vam dobro raspoloženje i želju da se jako i brzo zaljubite.

Zdravlje. I pored povremenog umora, dobro se osjećate.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info