Ribe: Sedmični horoskop za period od 13.05.2019. do 19.05.2019.

0

Posao. Vi ste već neko duže vrijeme u vrlo ozbiljnom i zahtjevnom poslovnom periodu. Da, jasno vam je da ste zauzeli prilično čvrste i visoke pozicije, ali sve ovo vas dosta umara i osjećate se istrošeno. Umjesto da se obim posla smanjuje, on će se samo pojačavati pa budite negdje spremni da ozbiljno “zapnete”.

U ovoj sedmici su aktuelni neki novi ljudi koji se pojavljuju u vašoj okolini – održavajte kontakte sa njima, jer bi se mogli pokazati kao značajni u budućnosti po vas.

Ljubav. Možda se promjene koje očekujete i kojima se nadate u vašim partnerstvima neće aktivirati baš odmah, ali napravili ste jedan značajan korak naprijed i stvari će se pomjeriti sa mrtve tačke u drugom dijelu sedmice.

Iako neće sve biti savršeno, vidljiva je bolja energija i više nekih lijepih, opuštenih i strasnih momenata između vas dvoje. Ne razmišljajte previše o manama partnera, ali ni o manama vašeg odnosa – okrenite svoju pažnju ka onome što je pozitivno i dobro.

Slobodne Ribe su u periodu kada udvarača ima, ali ne onih koji bi uzdrmali vaše srce. Ipak, u ovoj sedmici može se dogoditi čak i to – neko će vas jako zainteresovati svojom pozitivnom energijom, harizmatičnošću i šarmom.

Zdravlje. Problemi sa grlom koji se sporo rješavaju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info