Ovan: Sedmični horoskop za period od 13.05.2019. do 19.05.2019.

0

Posao. Želja za promjenama može inicirati odluke donesene bez mnogo razmišljanja, vrlo impulsivno i nestrpljivo, što bi se vrlo brzo pokazalo kao ne naročito uspješan potez. Zato je vrlo bitno da se ne vodite kratkotrajnim rezultatima, već da na umu imate isplativost i stabilnost na duže staze.

Pokažite više strpljenja u dogovorima i kontaktima sa saradnicima, jer uz njihovu pomoć i podršku možete učvrstiti svoje trenutne pozicije.

Ljubav. Vrlo aktivna i puna dešavanja sedmica sa partnerom. Vi ćete biti u promjenjivom raspoloženju – u jednom momentu zadovoljni situacijom, u drugom na kraju živaca i strpljenja.

Promjene koje partner inicira neće vam baš uvek prijati, a neki od vas čak mogu biti i neprijatno iznenađeni postupcima druge strane. Biće potrebno dosta vašeg truda da bi sve funkcionisalo kako treba. Strasti će se smiriti za vikend.

Slobodni Ovnovi mogu u ovoj sedmici otpočeti nešto što će na prvi pogled izgledati kao avantura, ali što nema nimalo loše šanse da se pretvori u trajniji odnos. Iako ćete u početku krenuti samo kroz strast, vrlo brzo ćete osjetiti da ste i emotivno dotaknuti.

Zdravlje. Problemi sa grlom i vratnim dijelom kičme.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info