Lav: Sedmični horoskop za period od 13.05.2019. do 19.05.2019.

0

Posao. Sve u poslovnom segmentu ide nekim svojim tokom, a vi ste se negdje već privikli na sporija dešavanja i više ne požurujete ni sebe ni druge. Jednim dijelom, ovo jeste povoljno, ali ovako usporeni možete odustati od prilika koje vam se otvaraju, a u kojima bi bila neophodna vaša brza reakcija i velika prilagodljivost.

Vrijedi da u ovoj sedmici više obratite pažnju na ono što se dešava oko vas – poslovne šanse koje vam dolaze treba iskoristiti!

Ljubav. Bolji odnos sa partnerom ili ste možda oboje izabrali da ćutite o onome što vas muči, da ne iznosite na dnevni red pitanja koja su i ranije izazivala tenziju među vama. Ukoliko je ovo slučaj, onda je to i u redu – doći će trenutak kada ćete moći otvoreno da razgovarate o problemima.

No, ulaskom Marsa u vaše polje tajni postoji realna šansa da se vaša pažnja okrenula ka drugoj osobi i da je to pravi razlog za vašu trenutnu tišinu i puštanje da situacija sa partnerom ide nekim svojim tokom, kakav god on bio i u kojem god pravcu išao…

Slobodni Lavovi se mogu upleti u vrlo strasnu priču sa osobom koja samo na prvi pogled izgleda kao pun pogodak ili kao “ono pravo”, a pitanje je da li je zaista ono što se predstavlja…

Zdravlje. Pomalo ste usporeni i možda umorniji nego inače, ali generalno gledano – zdravlje je dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info