Jarac: Sedmični horoskop za period od 13.05.2019. do 19.05.2019.

0

Posao. Čini vam se da konstantno morate da rješavate zaostatke ili da se bavite nekim “repovima” koje vučete, a za to vrijeme sve ono novo što pokušavate da pokrene ide maksimalno usporeno. Imate mnoštvo ideja, ali zasad vam pravi način, da neke od njih realizujete, izmiče.

Neki preokreti i pozitivne informacije dešavaju se polovinom sedmice i može vas čak zateći brzina u dešavanjima. Vrlo je važan način na koji ćete odreagovati – ne smijete propustiti pravu priliku, ali ni donositi impulsivne odluke.

Ljubav. Naglašen zemljani trigon, početkom sedmice, uvodi vas u sedmicu koja bi mogla da bude prilično dobra za vaša partnerstva. Iako će Mars ući u vaše polje ozbiljnih partnerstava i braka, bar u ovoj fazi, uticaće pozitivno na strasti i na želju prema voljenoj osobi.

Sve preduslove da vaš odnos funkcioniše imate, potrudite se samo da još malo pojačate otvorenost u komunikaciji i sve bi trebalo da ide nekim finim i normalnim tokom.

Slobodni, neke osobe su već tu oko vas, mada je pitanje koliko vi njihova udvaranja shvatate ozbiljno. Ono što je bitnije jeste da se sada može pojaviti neko preko prijatelja ili društvenih mreža ko bi vrlo lako i brzo mogao da zadobije vašu zainteresovanost.

Zdravlje. Dobro se osjećate. Starijima manji problemi sa kičmom..

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info