Djevica: Sedmični horoskop za period od 13.05.2019. do 19.05.2019.

0

Posao. Planovi se odvijaju sporo, ali to ne znači da nisu dobri. Samo je potrebno vrijeme za realizaciju i pravi trenutak koji će pokrenuti dešavanja. Iako je u ovom periodu naglašena vaša praktična, racionalna i razumska crta, neke situacije još uvijek ne uspijevate u cijelosti da sagledate.

Baš iz tog razloga pustite da se sve odvija svojim tokom. Neka prijatna iznenađenja mogu se aktivirati tokom ove sedmice. Kontakti sa inostranstvom donose vam bolje finansijske prilike i daju nove poslovne šanse.

Ljubav. Možda se u nekim stvarima ne slažete sa partnerom, možda vam smetaju neke situacije koje su nedefinisane i zbog kojih se opterećujete razmišljanjima. Ipak i pored ovoga negdje ste umorni od konstantnog analiziranja i preispitivanja i puštate da stvari idu svojim tokom.

Mir u vašoj glavi donijeće i mir u odnosu sa voljenom osobom, koliko god dugo taj mir bude trajao…

Slobodne Djevice u ovoj sedmici imaju dobru šansu za novo poznanstvo koje bi ih i te kako moglo pozitivno prodrmati. Osoba koju upoznajete možda jeste na prvi pogled neobična ili drugačija od svih, ali vrlo brzo bi vam se mogla podvući pod kožu.

Zdravlje. Manji problemi sa varenjem ili alergijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info