Blizanci: Sedmični horoskop za period od 13.05.2019. do 19.05.2019.

0

Posao. Poslovni segment je možda usporeniji nego inače, ali to ne znači da ćete proći loše. Štaviše, vi ćete uspjeti da u ovoj sedmici funkcionišete na pomalo neuobičajen način za vas – bez ishitrenosti i sa neuporedivo više racionalnosti.

Sigurno je da na ovaj način ne možete pogriješiti niti napraviti poteze koji su nepovoljni po vas. Nove ideje su u vašoj glavi, a neke od njih se mogu vezivati i za posao u sopstvenoj režiji ili za neki zajednički projekat sa prijateljima.

Ljubav. Mnogo planeta vam je “iza leđa”, a i Mars tokom ove sedmice izlazi iz vašeg znaka pa će u partnerskim odnosima odjednom nastupiti neka forma tišine, nedešavanja. Partner je okrenut prema sebi, a vi ste u fazi preispitivanja i sebe i odnosa u kojem ste.

Postoji realna šansa da u ovom periodu vaša pažnja odluta na neku drugu stranu i da vam misli poremeti neka slatka tajna komunikacija koja čini da se osjećate bolje i življe.

Slobodni Blizanci, slatka tajna simpatija, koja vam je ovih dana u mislima, ima šansi da se pretvori i u konkretna dešavanja. Pa šta i ako samo bude strast – vrijediće!

Zdravlje. Imate osjećaj da ste na izmaku snaga, posebno kada je psiha u pitanju. Stres utiče na san.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info