Bik: Sedmični horoskop za period od 13.05.2019. do 19.05.2019.

0

Posao. Stelijum planeta u vašem znaku i polju ličnosti donosi vam period vrlo praktičnih i odmjerenih, ali u isto vrijeme povoljnih, poslovnih poteza. Nekih iznenađenja u ovoj sedmici može biti, najprije u danima oko punog Mjeseca, ali čak i sa početnom tenzijom više je nego izvjesno da sve ide ka vrlo, povoljnom po vas, razrješenju.

Iskoristite ovu sedmicu da pojačate komunikaciju sa postojećim saradnicima, ali i da proširite krug onih sa kojima planirate poslovne projekte u budućnosti.

Ljubav. Bilo bi dobro da se partner i vi više posvetite jedno drugom, jer postoji izvjesna napetost i povremena tenzija između vas dvoje. Vaš odnos može varirati – možda su vaša očekivanja prevelika, možda je partner zaista jak samo na riječima, a na djelu slab, a možda ste se oboje na neki način istrošili pa krivca tražite u onoj drugoj osobi.

Ulazak Venere u vaš znak donosi vam da ste ponovo “svoj na svome” pa iskoristite njenu pozitivnu energiju na lijepe promjene i više zajedničkih aktivnosti sa partnerom.

Slobodni Bikovi imaju velike ljubavne želje, ali njihovo ostvarenje im izmiče iz ruku. Ne odustajte, može doći do iznenadnih preokreta koji bi vam donijeli osmijeh na lice i srce puno radosti!

Zdravlje. Osjetljivo grlo i problemi sa varenjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info