m:tel Playground vas poziva na još jedan meetup

0

Čuli ste za Top Eleven Football Manager, jednu od najpopularnijih sportskih igara Nordeus-a? A kako je nastala, možete da čujete na novom m:tel Playground meetup-u.

Izvršni direktor za marketing Nordeus-a, Tomislav Mihajlović, odgovoriće na sva vaša pitanja i podijeliti svoja startup iskustva, u petak 10. maja 2019. godine u 18.00 časova, u prostorijama Qlab-a na adresi Petra Preradovića 12 u Banjaluci.


Tomislav je prva osoba koja se priključila timu osnivača Nordeus-a i od tada je ključni krivac za sve što Nordeus radi na polju marketinga. Od samih početaka osmišljavanjem i realizacijom marketinških aktivnosti Tomislav je doprinio da Top Eleven dođe do današnjih 200 miliona igrača. Nordeus danas zapošljava preko 170 radnika, a Tomislav je oko sebe okupio marketing tim koji broji 30 članova širom svijeta. Njegova glad za informacijama i na njima zasnovana marketing rješenja drže Nordeus uvijek korak ispred konkurencije.

Ukoliko ste dio startup zajednice ili to želite da postanete, ne propustite odličnu priliku da čujete iskustva najuspješnijih na još jednom m:tel Playground meetup-u.

Za više informacija posjetite Playground stranicu.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info