Vodolija: Sedmični horoskop za period od 06.05.2019. do 12.05.2019.

0

Posao. Okruženi ste osobama koje pričaju u prazno, koje vam pune glavu obećanjima bez pravih i realnih osnova. I te kako ste vi svjesni toga, ali trenutno tražite bilo kakav način da se pomjerite, da se pokrenete i napravite neke promjene u poslovnom segmentu.

Savjet je da se ne uplićete u bilo šta za šta vam vaša intuicija šalje signale da odbijete. Čak iako početni momenat može izgledati dobro, više je nego izvjesno da ćete se u nekom trenutku pokajati. Držite se, bar trenutno, onoga što imate.

Ljubav. Odnos sa voljenom osobom je u nekoj fazi koja je vrlo čudna. Izgleda kao da je sve u redu, ali kod vas postoji nezadovoljstvo i osjećaj da se ništa ne dešava da vas pokrene i vrati vam onaj osjećaj radosti, ispunjenosti i dobre energije kada ste zajedno.

Potražite izlaz u promjenama, ali onim koje ćete zajedno sprovoditi – nikako u promjenama koje će se zasnivati na komunikaciji sa drugim osobama sa strane.

Slobodni, neko se pojavio ko vas je “pomjerio” i ko je učinio da se strasti probude u vama. Iako vam kontakt sa ovom osobom prija, negdje ste svjesni da je ovo ipak vrlo površna priča i da su male šanse da se pretvori u nešto ozbiljnije. Odluka je na vama…

Zdravlje. Da biste izašli iz te neke psihički opterećujuće faze po vas, potrebno je da se pokrenete. Fizička aktivnost donosi otpuštanje loše energije iz vas.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info