Vaga: Sedmični horoskop za period od 06.05.2019. do 12.05.2019.

0

Posao. Imate vrlo ambiciozne planove, ali vas neke okolnosti koče i malo je vjerovatno da ćete uspjeti u potpunosti da ih ostvarite. S druge strane, zapostavili ste svoje poslovne obaveze i potrebno je da se više posvetite njihovom rješavanju.

Ne žurite u odlukama kada su investicije u pitanju, jer nije pravi momenat za povlačenje riskantnih poteza. Moguće je da previše očekujete od nekih osoba i od dogovora sa njima – realnije sagledajte situaciju u kojoj ste.

Ljubav. U ovoj sedmici može postojati neka vrsta pritiska na vas od strane partnera. To ne mora biti otvoren pritisak već i neka očekivanja za koja vi niste sigurni da ih možete ispuniti ili jednostavno nemate volje za to.

S druge strane, iako od vas očekuje potpunu posvećenost, voljena osoba se sama ne ponaša tako i rasipa svoju pažnju na sto strana. Nimalo vam se neće dopasti ovakvo ponašanje, ali ćete zarad mira u vezi gledati da ne dižete baš veliku buru oko svega.

Slobodne Vage sada funkcionišu dvojako. Ili ste se u potpunosti distancirali od svih ili paralelno održavate komunikaciju i flertujete sa više osoba. Štagod da je od to dvoje, to vam trenutno prija i ponašate se u skladu sa svojim željama.

Zdravlje. Hormonski problemi, glavobolje, meteoropatske reakcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info