Strijelac: Sedmični horoskop za period od 06.05.2019. do 12.05.2019.

0

Posao. Neočekivan poslovni prijedlog dovešće vas u veliku nedoumicu. Ne znate šta da učinite, jer je ovo prilično obećavajuće i svjesni ste da bi vam se na duži rok isplatilo, ali niste sigurni da li ćete ovim potezom ugroziti ono što već imate.

Kada su ovako komplikovane odluke u pitanju, najbolje je da ili uzmete dovoljno vremena da o svemu razmislite ili da se posavjetujete sa onima kojima vjerujete. Savjet – vodite se dugoročnim, ne trenutnim finansijskim efektima.

Ljubav. Ovo nije jednostavan period za vaše emotivne veze i brakove. Možda i nema prave krivice ni kod vas ni kod voljene osobe, ali okolnosti i okolina su takvi da vam ne dozvoljavaju da se sporazumijete na pravi način.

Moguće je da ste vi po mnogim pitanjima u pravu, ali ako se budete baš čvrsto držali svog stava i ne pokažete nimalo volje za kompromisom – sredinom sedmice vam slijede burni momenti sa partnerom.

Slobodni, u vašoj blizini postoji neko s kim imate dobru energiju, ko vas jako privlači i postoji želja da se ostvari nešto više. Međutim, čak i pored obostrane zainteresovanosti, kao da ne uspijevate da pronađete pravi momenat da nešto kokretno i pokrenete.

Zdravlje. Problemi sa grlom. Oni koji se bave rekreacijom ili sportom – moguće su povrede.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info