Škorpija: Sedmični horoskop za period od 06.05.2019. do 12.05.2019.

0

Posao. Štagod radili, koliko god ulagali sebe u posao, kao da vas non stop nešto drži i ne dozvoljava vam da realizujete sve ono što ste naumili. Nije vam jasno zbog čega ste zakočeni i zbog čega sve ide toliko traljavo i sporo.

U drugom dijelu sedmice će stići neke informacije do vas koje će vam dati nadu, ali ni uz njihovu pomoć nećete uspjeti da dobijete baš one prave rezultate kojima se nadate. Komunikacija sa onima sa kojima radite biće komplikovana, teška i zahtjevna po vas.

Ljubav. Strast sa partnerom funkcioniše bez problema u ovoj sedmici, ali svim ostalim nimalo ne možete da se pohvalite. Komunikacija je sada posebno slaba strana vašeg odnosa.

Nije problem u nekim površnim pričama – problem je u tome što ne dijelite međusobno ono što je zaista bitno: ne pričate o tome šta vas oboje muči, kao ni o pitanjima koja su važna za vaš odnos. Dugotrajno ćutanje može dovesti do nakupljanja tenzije i burne rasprave, poslije koje biste se oboje povukli.

Slobodni, trenutno vas niko ne stimuliše intelektualno, svi su vam dosadni i neinspirativni. Ukoliko želite površne odnose ili avanture, to vam je otvoreno. Nešto ozbiljnije i trajnije – ne.

Zdravlje. Osjećate se teško, statično, sporo, energija vam je na vrlo niskom nivou.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info