Ribe: Sedmični horoskop za period od 06.05.2019. do 12.05.2019.

0

Posao. Generalno gledano, za vas se nastavlja vrlo aktivan poslovni period u kojem nema mjesta za predah i za opuštenost. Da, čak i vama je jasno da svi od vas očekuju skoro pa nemoguće, ali se svim silama trudite da makar jedan dio njihovih očekivanja ispunite.

U ovoj sedmici će biti iznenađenja – i onih prijatnih i onih koja vam baš i ne odgovaraju. Stižu informacije o promjenama koje će vam se u prvom trenutku učiniti kao da vas vraćaju korak unazad. To je samo vaša perspektiva – vaše pozicije su stabilne.

Ljubav. Kratkotrajni, miran i bez briga, predah koji je trajao par dana sa voljenom osobom može se već u ovoj sedmici prekinuti. Jasno je da ste trenutno u fazi kada je nezadovoljstvo prisutno velikim dijelom i u zahtjevnom periodu koji već predugo traje, ali dajte još malo snage, još malo napora da sve funkcioniše kako treba.

Partner vas može iznenaditi nekim riječima i postupcima, a što opet može dovesti do tenzije između vas. Budite spori na reakcijama, a brzi u iskazivanju privrženosti i nježnosti…

Slobodni, stoji vam poznanstvo ili jači kontakt sa jednom mlađom osobom koja vam nudi prijateljstvo, ali ste vi svjesni da je i te kako zainteresovana za vas.

Zdravlje. Budite oprezniji u saobraćaju. Takođe, mogućnost povreda.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info