Rak: Sedmični horoskop za period od 06.05.2019. do 12.05.2019.

0

Posao. Neke šanse će se odjednom otvoriti, ali isto tako nešto na šta ste računali, može nestati preko noći. Sedmica donosi promjenjivost i nemogućnost da kontrolišete ono što se oko vas dešava, a vezano je za posao.

Nećete biti zadovoljni odnosom i kontaktom sa nadređenima – previše će tražiti od vas, a davati malo zauzvrat. Preko prijatelja, veza, onih koji su uz vas uvijek i podržavaju vas, idu neke značajne infomacije, neke dobre vijesti, a moguće je i da će vam jako pomoći i otvoriti neka vrata.

Ljubav. Svidjelo vam se to ili ne, u ovoj sedmici prošlost je vezana za sva emotivna pitanja. Za one u vezama i brakovima – na dnevni red ponovo mogu doći stari strahovi, stara preispitivanja, pitanja koja su u nekom prošlom vremenu gurnuta pod tepih.

Mogu se probuditi i stare sumnje i nesigurnosti. Ne dozvolite da vas ovo uvuče i poklopi – ono što je realno i opipljivo, rješavajte. Ono što nije – objasnite sami sebi.

Slobodni, pojaviće se bivši poznanici, partneri, ljubavnici. Željeće vas ponovo za sebe. Dobro razmislite i odmjerite – sjetite se onoga što je bilo i zapitajte se da li to želite i hoćete ponovo. Od odgovora koje sami sebi date, zavisiće i kako ćete postupiti.

Zdravlje. Problemi sa grlom, alergijama. Reumatski bolovi starijim Rakovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info