Ovan: Sedmični horoskop za period od 06.05.2019. do 12.05.2019.

0

Posao. Nešto novo počinje da se dešava u poslovnom segmentu. Dolaze interesantne informacije, dešavaju se iznenadni preokreti u dosad statičnim situacijama – sedmica može započeti mirno, da biste odjednom bili uhvaćeni u vrtlog dešavanja.

Otvaraju se prilike za poslovna putovanja i dogovore koji mogu biti povezani sa inostranstvom. Dobro odmjerite i razmislite o svojim potezima i odlukama. Ukoliko imate bilo kakve sumnje – poslušajte svoju intuiciju i provjerite više puta.

Ljubav. Slobodni Ovnovi uživaju u pokretu, druženjima, izlascima. Prija vam da ste okruženi ljudima, da vodite glavnu riječ i jasno vam je da privlačite zainteresovane poglede.

Oko vas su prijatelji i oni koji bi željeli da vam budu više od prijatelja, oko vas su neka nova lica, ali tu su i bivši udvarači i partneri koji će biti posebno aktivni ove sedmice.

Oni koji su u vezama i brakovima u ovoj sedmici imaju red strasti, red ljubomore, red zahlađenja odnosa. U nekim situacijama možete pretjerati, što će izazvati partnerovu sumnju i povlačenje. Tu je naravno strast, ona vas može iščupati iz ovog problema i vratiti vas jedno drugom.

Zdravlje. Posvetite se sebi – potrebni su vam mir i odmor. Osjetljivi ste na promjene vazdušnog pritiska.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info