Lav: Sedmični horoskop za period od 06.05.2019. do 12.05.2019.

0

Posao. Možda nemate onoliko elana i poleta koliko biste voljeli, ali zato imate upornost i volju da obavite ono što je potrebno. U ovoj sedmici može se dogoditi situacija koja će na prvi pogled biti neprijatna i izgledati kao teško rješiva, ali ćete ubrzo shvatiti da vam otvara nove mogućnosti.

Održavajte korektan odnos sa autoritetima i čuvajte se ishitrenih poteza i izjava. Neko vas može iznenaditi prijedlogom, sugestijom, ponudom – vrijedi saslušati šta ova osoba ima da vam ponudi.

Ljubav. Postoji osnova za mir u partnerskim odnosima ove sedmice, ali se čini da će biti mira samo iz razloga što ćete i vi i voljena osoba biti u potpunosti okupirani svojim problemima i obavezama.

Prilikom zajednički provedenog vremena, gledaćete da izbjegavate bilo šta što bi moglo unijeti tenziju između vas. Doduše, čak ni ovo nije stopostotna garancija da sredinom sedmice neće doći do neke kratkotrajne rasprave, ali vi uradite ono što je u vašoj moći da se ovo ne dogodi.

Slobodni, kontakt sa bivšim partnerom neće vas baš posebno dotaći. Nešto će tu “faliti”. Generalno gledano, vi ste ipak sada za uživanje u provodu, zabavi, u flertovanjima i u strastima…

Zdravlje. Stariji Lavovi – manji problemi sa kičmom. Mlađi – dobro se osjećate.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info