Jarac: Sedmični horoskop za period od 06.05.2019. do 12.05.2019.

0

Posao. Osjećaj zakočenosti i nemogućnosti da neke situacije konačno prevaziđete ili pokrenete donosi vam pad energije, malodušnost i konstantno preispitivanje gdje ste napravili grešku. Ne svaljujte svu krivicu na sebe i ne stvarajte u svom radnom okruženju zategnutu atmosferu.

Neke informacije koje nagovještavaju da će se situacija ipak pomjeriti s mrtve tačke dobićete sredinom sedmice. Iako ovo još uvijek nije kompletno rješenje, ipak će vam dati volje da se “dignete” i nastavite dalje.

Ljubav. Posvetite više vremena komunikaciji i traženju zajedničkih interesa i aktivnosti sa voljenom osobom. Odvojite dovoljno vremena za drugu stranu i ne tražite izlaz iz te neke statične i nezadovoljavajuće faze, u koju ste trenutno zapali, u kontaktima sa drugim osobama, koliko god vam oni bili zanimljivi u prvom momentu.

Bilo kakva vrsta “izleta”, pa čak i samo kroz komunikaciju ili neko lako flertovanje, može se ubrzo pokazati kao vrlo pogrešan potez. Čuvajte i gradite ono što imate.

Slobodni, neka prošlost vas dosta opterećuje i muči. Ne gledajte unazad, jer možete propustiti ono što vam je pred očima – mlađa osoba iz vaše blizine žarko želi da vam se približi.

Zdravlje. Mogućnosti povreda – bilo u svakodnevnom funkcionisanju, bilo na radnom mjestu. Budite oprezniji.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info