Djevica: Sedmični horoskop za period od 06.05.2019. do 12.05.2019.

0

Posao. Kada je poslovni segment u pitanju – ne trčite mnogo, da ne biste sami sebe sapleli. Zato, prije nego što impulsivno donesete odluku ili napravite neki drastičan potez, ipak se presaberite šta dobijate, a šta možete izgubiti.

Takođe, u ovoj sedmici može doći do nekog raskola na poslu ili do nekih neočekivanih situacija i informacija koje vas mogu uznemiriti – ne gubite glavu, ovo je samo prolazni talas dešavanja koji će brzo protutnjati i vama neće nanijeti nikakvu štetu.

Ljubav. U suštini, najbolje biste prošli u ovoj sedmici ukoliko biste non stop bili u pokretu i uzbudljivim dešavanjima sa voljenom osobom. Ne smirujte se – otputujte negdje, družite se što češće sa zajedničkim prijateljima, izlazite, prodrmajte ustaljenu svakodnevnicu – ionako u njoj nemate šta da kažete jedno drugom ili se vrtite non stop u jednim te istim temama.

Ne, ne bježite od problema ukoliko poslušate savjet koji vam je dat – samo dajete priliku voljenoj osobi i sebi da se mentalno opustite i rasteretite.

Slobodne Djevice bi trebalo da se opuste i ne razmišljaju mnogo, kada je ljubav u pitanju. Ukoliko vas vuče strast prema nekome – odazovite se, prepustite se i uživajte.

Zdravlje. Mogućnost prehlade.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info