Blizanci: Sedmični horoskop za period od 06.05.2019. do 12.05.2019.

0

Posao. Pred vama je jedna važna poslovna odluka i o njoj morate dobro razmisliti i isključiti svaku mogućnost da poslije zažalite zbog nje. Vodite se principima morala, zakona, dobrobiti i za druge i za sebe.

Sedmica će biti protkana i prijatnim i neprijatnim iznenađenjima, velikim promjenama i gomilom aktivnosti na dnevnoj bazi. Od vas će se očekivati brzina i pravovremene reakcije, ali i dobre ideje i sposobnost za pronalaženje rješenja “u hodu”.

Ljubav. Ne žurite sa odlukama, kada su vaša emotivna partnerstva u pitanju, bilo da su one pozitivne ili negativne. Nije vrijeme da trčite pred rudu ili da požurujete neka dešavanja. Veze koje su nestabilne u ovom periodu su posebno na udaru.

Ukoliko partner insistira da razgovarate o nekim situacijama ili problemima, prije nego što se pobunite ili krenete da se raspravljate, razmislite da li je možda u pravu.

Slobodni, u ovoj sedmici sve se dešava nabrzinu – nova poznanstva, dopadanja, pokretanja strasnih ljubavnih priča. No, znate i sami da sve ono što je brzo može biti i krajnje loše pa nemojte da se iznenadite ako neke od ovih brzinskih priča isto tako brzinski i prestanu da postoje.

Zdravlje. Umor, nervoza, neispavanost. Pokušajte da odvojite više vremena za sebe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info