Bik: Sedmični horoskop za period od 06.05.2019. do 12.05.2019.

0

Posao. Nekim situacijama ste pritisnuti i pitanje je koliko ćete još moći da održavate svoju masku da je sve u redu i da vas ništa ne dotiče, dok iznutra pucate po svim šavovima.

Merkur, koji je ušao u vaš znak, u ovoj sedmici će se susresti sa Uranom – informacije koje stižu do vas mogu biti neprijatne ili će vas jednostavno iznenaditi, što može dovesti do tenzije i do burnih reakcija sa vaše strane. Savjetuje vam se mir, samokontrola i dobro planirani potezi.

Ljubav. Nešto što prećutkujete, što vas muči i opterećuje iznutra, moraćete da pustite iz sebe i progovorite. Samo u prvom trenutku može izgledati kao da ste napravili grešku i samo dodatno uzburkali situaciju sa voljenom osobom, ali brzo ćete shvatiti da je to u suštini bio pravi potez.

Očigledno je da je vama i partneru sada potreban razgovor, potrebna je otvorenost po mnogim pitanjima pa čak i onima koja su vam bolna.

Slobodni, velike su šanse da neko iz vaše prošlosti natrči na vas baš u ovoj sedmici. Strasti se mogu lako obnoviti i dešavanja vas povući, ali od mnogo toga zavisi da li će ovaj obnovljeni odnos uspjeti da se održi. Ipak, pokušajte – svakako vrijedi probati.

Zdravlje. Problemi sa grlom. Prisutni su i nervoza i stres.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info