Ovu ZARA haljinu možete nositi u svim prilikama (a sada je na rasprodaji)

0

Bez obzira na sezone i vremenske prilike, haljina je komad garderobe koji veoma rado nosimo, a pomaže nam da se osjećamo ženstveno, izgledamo moderno i, sve u svemu, možemo reći kako je ona nezamjenjiva. Naravno, postoje mnogobrojni modeli koji odgovaraju mnogobrojnim prilikama, ali jedna od njih uvijek se izdvaja u odnosu na druge i popularna je gotovo stotinu godina.

Zahvaljujući Koko Šanel, mala crna haljina postala je pojam elegancije, gracioznosti, ali i komad garderobe koji se može nositi u svim prilikama. Zapravo, s pravom možemo reći kako je to haljina koju bi svaka žena trebalo da ima, a upravo jednu takvu haljinu možete trenutno pronaći u Zari, a cijena joj je i više nego pristupačna: ona košta svega deset evra.


Kao što već napomenusmo, malu crnu haljinu možete nositi u svim prilikama, a veoma je jednostavna za stilizovanje. Poput tamnog slikarskog platna, možete joj dodati dezenirane ili jednobojne asesoare i dobiti fantastičan stajling. Ovo je mala crna haljina olovka kroja koja ima podesivi kaiš, a možete odlučiti i da ga zamijenite nekim u boji (ukoliko to bude bijeli, dobićete savršenu proporciju između gornjeg i donjeg dijela tijela).

Cijena? Ova malu crnu haljinu u Bosni i Hercegovini možete kupiti za 15.95 KM, u Srbiji za 999 dinara, u Hrvatskoj za 59.90 kuna. U Crnoj Gori i Sloveniji, ova mala crna haljina košta 7.99 evra, a Makedoniji 399 denara.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info